Vegetar mad
Vegetar madretter
Pasta m. pesto
ingredienser pers. 2
200 g tørret pasta
2 dl basilikum pesto
50 g parmesanost
fremgangsmåde
- pastaen koges efter anvisningen på posen
- når pastaen er færdig og vandet er helt fra blandes det med pestoen
- druser parmesanost udover
kalorier: 1530
kulhydrater: 89
protein: 31
fedt: 152
total:35,20kr
Rispapir med fyld
ingredienser pers. 2
1. pakke rispapir
valgfri grønsager
fremgangsmåde
- skære dine grønsager ud.
- ligger dit rispapir i blød i vand.
- når de er blevet bløde så tager du dem op og ruller dit fyld inden i .
kalorier: 91,87
kulhydrater: 24
protein: 4,02
fedt: 5,2
total35kr
Stegt nudler med æg
ingredienser pers. 2
100g. nudler
blandet frosne grønsager
2. æg
lidt chili
lidt sojasauce
lidt sukker
salte peanuts
fremgangsmåde
- koge nudler.
- tilset de frosne grønsager, 2.æg, lidt sojasauce og lidt sukker.
- drys med de salte peanuts.
kalorier: 598,27
kulhydrater: 18,81
protein: 43,6
fedt: 5,9
total:28,2kr
Nemmeste pizza
ingredienser pers. 2
2. tortilla pandekager
1. dåse grøn pesto
1. mozzarella
lidt oliven olie
fremgangsmåde
- Bagekartoflen skrælles og skæres ud i tynde skiver.
- Placer tortillapandekager på en bageplade m. bagepapir og smør en tyndt lag mascarpone herpå.
- Fordel herefter mozzarellaosten og kartoffelskiverne på de to tortillapandekager.
- Inden pizzapandekagerne kommes i ovnen hældes et tyndt lag olivenolie over.
- Bag pizzapandekagerne i ovnen ved 175 grader i 6 - 7 minutter eller i mikrobølgeovnen i 4 - 5 min.
- Tag pizzaerne ud og påfør et tyndt lag grøn pesto.
kalorier: 982,8
kulhydrater: 143,5
protein: 43,9
fedt: 81,1
total:33,5kr